Melancong Sambil Kenali Public Gold

Melancong Sambil Kenali Public Gold

[kemaskini 19 Julai 2019]

Saya mahu pelawa sahabat-sahabat untuk kenali Public Gold dengan lebih dekat dengan turut serta PG Gold Tour , iaitu percutian 2 hari 1 malam di Penang.

PG Gold Tour ini terbuka kepada semua lapisan masyarakat, tak terhad kepada dealer atau pelanggan Public sahaja. Semua orang boleh menyertai percutian 2 hari 1 malam ini dengan bayaran serendah RM358 seorang.

Walaupun sahabat-sahabat bukan pelanggan Public Gold,  tak pernah beli produk Public Gold.  Tak jadi masalah, sahabat-sahabat  boleh join percutian ini.

Mengapa saya pelawa sahabat-sahabat untuk join PG Gold Tour? Kerana program ini memberikan pengalaman berbeza kepada mereka menyertainya, lebih-lebih lagi bagi keli pertama mengenali Public Gold.

Kelebihan Trip 2 hari 1 malam ke Penang

  1. Dapat melihat sendiri proses pembuatan jongkong emas dan silver secara live di PG Gold Muzium iaitu muzium emas yang pertama di Asia Tenggara.
  2. Melihat sendiri bagaimana sistem keselamatan yang ketat terhadap emas-emas disimpan di dalam Safe Deposit Box antara yang terbesar dan eksklusif di Malaysia di Public Safe.
  3. Pengalaman mendulang emas di PG Gold Muzium.
  4. Berjalan-jalan dengan kereta bernilai lebih RM1 juta iaitu Rolls Royce dan Porche .
  5. Melihat HQ Public Gold dan berjumpa sendiri dengan Founder Public Gold Dato Wira Louis Ng serta staf Public Gold dan memahami falsafah, nilai dan visi Public Gold.

Pakej percutian 2 hari 1 malam ini termasuk:

  1. Pengangkutan sepanjang lawatan.
  2. Penginapan di Hotel bertaraf 4 bintang di Pulau Pinang
  3. Makan minum di destinasi popular di Pulau Pinang

Bayaran:

Saya dan isteri telah menyertai PG Golden Tour. Ikut pengalaman saya disini: Pengalaman PG Golden Tour.

Mohamad Shafiq Rohaizad Buyong

Kuching, Sarawak.

Mohd Shafiq Rohaizad Buyong

Berusia 30 tahun telah bergiat aktif sebagai dealer Public Gold sejak 2017. Telah membimbing lebih 100 penyimpan emas di Malaysia. Mempunyai impian untuk membimbing 1000 penyimpan emas yang berilmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *