Kick Start Penyimpan Emas

Kick Start Penyimpan Emas

Bagi yang telah membuat belian pertama di bawah bimbingan saya. Saya ucapkan jutaan terima kasih dan tahniah kerana anda kini di garisan permulaan dalam menjadi penyimpan emas yang berjaya.

Jika anda belum lagi membuat belian pertama, sila daftar sini secara percuma dan segera membuat belian pertama untuk menjadi pembeli emas di bawah bimbingan saya.

Terima kasih atas kepercayaan anda dengan dealership saya. Sebagai tanda menghargai saya menyediakan  support system memudahkan anda membuat rujukan akan datang.

Group Bimbingan

Group bimbingan khas penyimpan emas di bawah bimbingan saya. Dalam group ini saya sentiasa update informasi terkini tentang Public Gold, ilmu emas dan anda boleh bertanya persoalan tentang jual beli emas. Sila whatapps saya atau isteri saya secara personal untuk kami add dalam group ini.

Ebook Percuma

Ebook 5 Minit Tentang Emas

G100 Customer Handbook  

SOP Jual Beli Emas

SOP : Pembelian GRAM EMAS dan PERAK melalui GSAP Akaun via FPX Payment

SOP : Pengeluaran Emas melalui Akaun Emas GAP via Online GIT Withdrawal

SOP: Kaedah Pembelian Emas dan Perak Melalui Outright Purchase (Full Payment atau EPP)

SOP: Pembayaran Outright Purchase untuk Full Payment atau Easy Payment Purchase (EPP) Via FPX Payment Gateway

SOP: Update Profile di Website Public Gold

SOP: Update Bank Info

SOP: Pengambilan Emas Fizikal (Gold Bar & Dinar) Untuk Outright Purchase

SOP: Pembayaran Outright Purchase (Full Payment atau Easy Payment Purchase (EPP)) via Bank In

SOP : Pembelian GRAM EMAS dan PERAK melalui GSAP Akaun via Bank In

SOP : Cara Book Appointment Dengan Branch

SOP: Pembayaran Outright Purchase untuk Full Payment atau Easy Payment Purchase (EPP) Via FPX Payment Gateway (Old Site)

SOP: Pembayaran Outright Purchase (Full Payment atau Easy Payment Purchase (EPP)) via Bank In (Old Site)

SOP: Pengambilan Emas Fizikal (Gold Bar & Dinar) Untuk Outright Purchase (Old Site)

Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang dalam pelaburan emas ini tetapi saya boleh membimbing anda untuk menjadi penyimpan emas yang berilmu. Insya-Allah.

Segala ilmu yang saya sampaikan adalah apa yang saya belajar secara langsung daripada guru-guru emas saya, pembacaan dan berdasarkan pengalaman saya sendiri.

Kesanggupan untuk belajar adalah kunci kejayaan. Saya sedia membimbing anda menjadi penyimpan emas yang berjaya.

Jalan Kejayaan Anda Bermula Di Sini

  1. Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas

Buku ini ditulis oleh mahaguru emas Malaysia, En Syukor Hashim, berdasarkan pengalaman beliau mengenali emas dan terlibat langsung dalam pelaburan emas. Buku ini menjadi bahan rujukan pertama saya dalam mengenali emas dan pelaburan emas. Anda boleh di PGMall.

  • Buku Wang Emas Bertahan Ketika Gawat

Buku Wang Emas hasil pengalaman mentor saya selama lebih 10 tahun sebagai penyimpan emas dan pelabur emas. Selain buku Wang Emas, beliau juga turut menghasilkan buku Zero Hutang, dan Misi Bebas Hutang. Boleh beli ketiga-tiga buku ini di kedai-kedai buku MPH, Popular, dan Kinokunia atau di PGMall

  • FB Live G100 Seminar

Setiap hari Rabu malam team G100 Network akan mengadakan seminar percuma tentang simpanan emas dan bisnes emas di page Public Gold by PGG100Network. Saya jemput join seminar setiap hari Rabu malam untuk sentiasa belajar dan belajar tentang kelebihan menyimpan emas.

Group Sharing Session

Setiap hari Sabtu minggu ke-2 dan ke-3 pukul 9.00 – 9.30 malam setiap bulan saya akan mengadakan Group Sharing Session secara Zoom atau Google Meet. Dalam sesi ini anda boleh bertanya apa saja soalan tentang emas, kewangan, Public Gold atau dealership jika berminat menjadi dealer. Insya-Allah saya menjawab soalan-soalan anda secara langsung dalam sesi tersebut. Anda juga boleh berkongsi pengalaman dalam sesi tersebut dengan rakan-rakan yang lain. Group sharing santai-santai saja dan percuma.

  • Follow Facebook Saya

Untuk memastikan anda terus mendapat bimbingan percuma, tip dan informan terkini. Boleh follow FB page saya. klik butang “Follow” dan “See First” supaya anda tak terlepas informasi terkini daripada saya, Insya-Allah.

FB Page : https://www.facebook.com/mohamadshafiqrohaizadbuyong.page 

  • Cara Hubungi Saya

Anda boleh hubungi saya atau isteri saya Puan Nuraini Nabilah Kamal bila-bila masa. Kami sedia membantu.

013-3235478 (shafiq)

019-4497345 (aini)

Mohd Shafiq Rohaizad Buyong

Berusia 30 tahun telah bergiat aktif sebagai dealer Public Gold sejak 2017. Telah membimbing lebih 100 penyimpan emas di Malaysia. Mempunyai impian untuk membimbing 1000 penyimpan emas yang berilmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *