Kelas PG1System

Kelas PG1System

Walaupun dalam Perintah Kawalan Pergerakan, kerja-kerja bisnes tetap berjalan seperti biasa. 

Zaman teknologi sekarang, semuanya dihujung jari, janji ada internet semuanya jadi mudah.

Minggu lepas saya memberi pengisian untuk team PG100Network, malam ini saya pula mendengar pengisian dari orang lain. Banyak yang perlu saya buat dan semak untuk meningkatkan binses saya sekarang. 

Hari Isnin malam memang saya bersama puan isteri memperuntukan masa bagi mengikuti kelas mingguan yang kami namakan Kelas PG1System. Kelas ini percuma kepada dealer yang serius untuk membina bisnes Public Gold. 

Dalam kelas ini kalian akan didedahkan dengan pelbagai infomasi berkenaan Public Gold, binses Public Gold dan skill membina bisnes Public Gold. Seronok bila mana kita bekerja dalam 1 team yang super positif dan saling membantu antara satu sama lain.

Berbanding membina bisnes seorang-seorang. Cepat penat dan putus asa. 
Bila ada team, team akan menyokong kita dari segi mental, momentum binses dan motivasi. 

Ada team kita ada contoh kejayaan orang lain yang selama ini kita fikirkan ia mustahil untuk kita capai.  Daripada orang biasa-biasa kepada luar biasa.

Zero to hero. Itu kelebihan team. 

Daripada apa saya belajar selama ini. Kunci kejayaan dalam binses ialah konsisten, tahan lasak dari segi mental, emosi dan semangat serta keyakinan kepada yang maha Esa. 

Doa usah tinggal bagi yang Muslim. 

Saya akui bisnes tak mudah, tapi bila ada team, ia saling sokong menyokong antara 1 sama lain.

Bagitulah

Mohd Shafiq Rohaizad Buyong

Berusia 30 tahun telah bergiat aktif sebagai dealer Public Gold sejak 2017. Telah membimbing lebih 100 penyimpan emas di Malaysia. Mempunyai impian untuk membimbing 1000 penyimpan emas yang berilmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *