Promosi Bulanan

Promosi Bulanan

[Kemas kini 4 Februari 2019]

Kempen Monthly Standing Instruction Campaign ini terbuka kepada semua pelanggan Public Gold sama ada pelanggan sedia ada, dealer atau bakal pelanggan PG. Kempen ini memberi peluang kepada mereka yang tak sempat nak menyimpan emas setiap bulan secara auto debit.

Terbuka mula Disember 2018 hingga Disember 2019. Berita baik, sesiapa yang membuat Standing Instruction dalam tempoh tersebut akan layak dalam cabutan bertuah yang akan diadakan setiap bulan. Hadiah gold bar 0.5 dan gold bar 5

Syarat penyertaan: Standing Instruction Campaign 

Tuan-tuan yang minat bercerita tentang emas, mahu jana pendapatan sampingan  (pasif income) sambil simpan emas, atau mahu mengajak lebih ramai rakan tuan-tuan ikut jejak tuan-tuan sebagai penyimpan emas.

Tuan-tuan dipelawa untuk menjadi dealar Public Gold. Untuk makluman tuan-tuan, untuk jadi dealer Public Gold sebenarnya tak ada yuran khusus.  Cuma perlu beli emas  dalam jumlah tertentu. Emas tu kita yang punya. Lepas beli, boleh ambil emas bawa balik. Tuan-tuan automatik menjadi dealer Public yang sah.

Ini syarat kalau bukan promosi untuk jadi dealer Public Gold. Untuk jadi Normal Dealer (ND) beli 200g dalam satu resit atau daftarkan 50 orang pembeli baru dalam masa 3 bulan. Automatik kita akan jadi dealer Public Gold.  Untuk Priortiy Dealer (PD), beli 500g  dalam satu resit atau daftarkan 250 pembeli baru automatik kita akan jadi Priority Dealer Public Gold (PD).

Kelebihan menjadi dealer Public Gold ialah kita boleh menjana pendapatan pasif melalui komisen pembelian daripada customer, diskaun belian, rebat jual beli stok, dan bermacam lagi. Rujuk sini untuk ketahui lagi kelebihan menjadi dealer Public Gold.

Mohd Shafiq Rohaizad Buyong

Berusia 30 tahun telah bergiat aktif sebagai dealer Public Gold sejak 2017. Telah membimbing lebih 100 penyimpan emas di Malaysia. Mempunyai impian untuk membimbing 1000 penyimpan emas yang berilmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *