“Saya dah dapat dinar saya tuan”

“Saya dah dapat dinar saya tuan”

“Saya dah dapat dinar saya tuan”

Tiada apa yang lebih menggembirakan hati saya apabila dapat membantu sebilangan insan-insan di luar sana menjadikan kewangan mereka lebih baik dengan menyimpan emas.

Ini feedback yang saya terima petang semalam, salah seorang sahabat penyimpan emas saya yang saya namakan sebagai En S.

Beliau lock 1 dinar dengan EPP4, setiap bulan beliau peruntukan sebahagian pendapatannya untuk membayar komitmen bulanan. Inilah cara En S paksa diri menyimpan dengan emas.

Saya yakin komitmen yang En S keluarkan bukanlah bayaran hangus, tetapi keuntungannya En S mendapat imbalan semula dengan berjaya mendapat 1 dinar ditangan.

Nilai 1 dinar hari ini sekitar RM1,200.

Bayangkan RM1200 En S buat simpanan secara biasa. Nascaya sukar untuk dicapai tetapi dengan teknik lock emas secara EPP 4 dengan mudah En S berjaya menyimpan RM1200 selama 4 bulan saja.

Best ke best.

Ini keuntungan kita menggunakan teknik lock secara EPP, nampak seperti bayar hutang tetapi hakikatnya kita sedang menyimpan.

Habis bayar, collect emas di cawangan Public Gold terdekat.

Kini tiba giliran anda pula.

En S dah happy dengan simpanan emasnya dan terus continue untuk 5 dinar pula.

Simpan emas jangan berhenti tetapi kita berjalan dalam track kita sendiri.

Jadi, saya mahu bantu anda pula, perbaiki kewangan anda dengan simpanan emas. Mula hari ini jika anda mahu ubah hari esok.

Begitulah

https://t.me/MohamadShafiqRohaizad

Mohd Shafiq Rohaizad Buyong

Berusia 30 tahun telah bergiat aktif sebagai dealer Public Gold sejak 2017. Telah membimbing lebih 100 penyimpan emas di Malaysia. Mempunyai impian untuk membimbing 1000 penyimpan emas yang berilmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *