Apa Kelebihan Menyimpan Emas di Public Gold?

Apa Kelebihan Menyimpan Emas di Public Gold?

Mula-mula saya dapat soalan macam gini garu kepala juga dibuatnya.

Soalan daripada bakal penyimpan emas kadang-kadang pelbagai. Ada yang terlebih kreatif sampai kita pun tak tahu nak jawapan apa.

Nanti sekejap, itu dahulu,

Sekarang Public Gold dalam rangkaian PG Gorup mempunyai pelbagai kelebihan kepada mereka yang mempunyai PG Kod. Dengan hanya mula menyimpan emas RM100 atau 1gran, kalian bukan saja dapat emas, mahal kalian mendapat kelebihan-kelebihan lain.

1. Akaun Emas GAP percuma.

Sedar atau tidak setiap kalian yang membeli emas Public Gold terutama kaedah outright purchase, kalian sebenarnya sudah mendapat #AkaunEmasGAP secara percuma.

Tunggu kalian aktifkan saja dengan pembelian pertama walaupun RM100 atau 1gram.

2. Akaun PG Mall percuma.

Sesiapa yang sudah mempunyai PG Kod, automatik kalian mempunyai akaun PG Mall. Boleh shopping apa saja barang dalam PGMall dan mendapat cash back sebanyak 0.5% hingga 2%.

Kalian boleh buat bisnes PG Mall dengan hanya share link.

Sonang boto tu

3. Peluang membina perniagaan sendiri.

Jika kalian yang belum tahu, selain berpeluang menyimpan emas, kalian juga berpeluang menjadi jadi tokey emas iaitu mendaftar sebagai dealer PG.

Jadi dealer PG tiada yuran cuma kalian perlu membuat pembelian emas dalam jumlah tertentu.

Dan yang paling menarik jika kalian dealer dalam rangkaian #PGG100Network. Kalian akan mendapat pelbagai kemudahan dan support system untuk memulakan bisnes.

Tool, poster, skrip, gorup bimbingan terus dari mentor, dan cercel yang super positif, ini kalian akan dapat. Kami di #G100Network komited membantu sesiapa saja untuk berjaya sehingga mendapat status freedom Insya-Allah.

Kami bergerak ramai-ramai dan tiada siapa yang tertinggal untuk berjaya. Antara support education system yang G100 sediakan kepada dealer baru seperti #weeklybusinessmeeting , PGG100 Network Leadership Training (PLT), Mini PLT, Pre Master Dealer Training, dan mentorship daripada En Mohd Zulkifli Sahfie.

Teruja tak?

Takkan tengok jer.

Ini antara mereka yang telah berjaya:En Abdur Rahman Al-Amin Ismail En Syarif Jamil En Hafiz ShafiePn Marlia Ramli a.k.a. Kak Lopa dan ramai lagi.

Jom bersama kami dalam keluarga besar G100 Network.Dengan 1 PG Kod, kalian mempunyai banyak kelebihan. Bukan sekadar menyimpan emas saja.

Begitulah

#pgg100network

Mohd Shafiq Rohaizad Buyong

Berusia 30 tahun telah bergiat aktif sebagai dealer Public Gold sejak 2017. Telah membimbing lebih 100 penyimpan emas di Malaysia. Mempunyai impian untuk membimbing 1000 penyimpan emas yang berilmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *