Insentif Shopping di PGMall

Insentif Shopping di PGMall

Apa yang best shopping di PGMAll berbanding tempat lain? Antaranya ialah kita akan dapat balik cash back (insentif) atas nilai barang yang kita beli.

Kalau tempat lain kita beli barang hanya dapat barang tetapi di PGMall kita beli barang dapat barang sekali dengan cash back. Berapa cash back yang kita akan dapat?

Shopper (Customer Biasa)

Kalau anda customer biasa, setiap kali shopping di PGMall anda akan mendapat 0.5% cash back. Bukan on off ya tetapi setiap kali anda shopping.

Super Shopper (Normal Dealer)

Jika anda dealer PG pangkat Normal Dealer (ND). Setiap kali anda shopping di PGMall anda akan mendapat 1.0% cash back. Ia sama seperti insentif sebagai PG.

Kalau PG anda beli emas atas nama sendiri (owe purchase) anda akan mendapat 1% insentif beli sendiri. Sama juga konsepnya di PGMall. Setiap kali anda shopping di PGMAll anda akan mendapat 1% cash back.

Permium Shopper (Priorty Dealer)

Jika anda dealer PG pangkat Priority Dealer (PD). Setiap kali anda shopping di PGMal anda akan mendapat 1.5% cash back.

Elite Shopper (Master Dealer)

Jika anda dealer PG pangkat Master Dealer (MD). Setiap anda kali shopping di PGMall anda akan mendapat 2.0% cash back.

Lagi menarik setiap pembelian kawan yang anda perkenalkan anda akan mendapat 0.5%. Best tak? Inilah platform shopping online paling menguntungkan kita.

Beli barang dapat barang kemudian dapat cash back dan boleh buat bisnes pula tanpa modal.

Di PGMall jika anda bukan berpangkat dealer PG sekalipun pun. Anda boleh membina bisnes dengan PG Mall. Caranya hanya shar saja refer link seperti di bawah

Daftar Percuma : http://bit.ly/jomregisterpgmall

Begitulah

PGG100Network

Puchong

2Abdur Rahman Al-Amin Ismail and Khairul Azmi

Mohd Shafiq Rohaizad Buyong

Berusia 30 tahun telah bergiat aktif sebagai dealer Public Gold sejak 2017. Telah membimbing lebih 100 penyimpan emas di Malaysia. Mempunyai impian untuk membimbing 1000 penyimpan emas yang berilmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *